Τρίτη
23 Απριλίου 2024

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχει μπάτζετ 100 εκατ. λιρών»

Σύμφωνα με τους «Times» η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ξοδέχει από 75 έως και 100 εκατ. λίρες για να χτίσει τη νέα της ομάδας η οποία θα συμμετάσχει μετά από 23 χρόνια στην Premier League

Αθλητισμός

Εκτενές ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενούν οι "Times".

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην Premier League έχοντας ως στόχο να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία και με τον καιρό να διεκδικήσει και τίτλους.

Σύμφωνα με τους Times ο Στιβ Κούπερ θα έχει στη διάθεση του μπάτζετ της τάξεως των 75 έως 100 εκατομμυρίων λίρών για να «χτίσει» τη Νότιγχαμ Φόρεστ της Premier League.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι οι μοναδικές ομάδες που δαπάνησαν ένα τέτοιο ποσό ήταν Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ!

Πρώτος στόχος είναι ο Τζεντ Σπενς που έπαιξε ως δανεικός στην ομάδα. Η Νότιγχαμ θέλει να τον κρατήσει και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μίλντεσμπρο αλλά είναι στο στόχαστρο της Τότεναμ και της Άρσεναλ.

 

 

 

Επιπλέον τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι θα δαπανηθούν και 5,5 εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο και την ανάπτυξη της Ακαδημίας, στην οποία δίνει τεράστια σημασία ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Προπονητής της Νότιγχαμ θα παραμείνει φυσικά ο Στιβ Κούπερ, ο άνθρωπος που την "ανέβασε" με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σημειώνει προ ημερών για τον νεαρό προπονητή: «Αν ο Στιβ έχει τους κατάλληλους παίκτες, τις κατάλληλες προσωπικότητες, με χάρισμα στο παιχνίδι τους, σε συδυασμό με τη μαζική υποστήριξη της περιοχής, θα κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Προέρχομαι από μια χώρα που έχει πίσω της μεγάλη ιστορία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση για το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:15 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 120 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Το έπαθλο ...

Φόρτωση άρθρων...