Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνουν στη μάχη των νοκ άουτ αγώνων. Σήμερα διεξάγονται τα 2 πρώτα παιχνίδια.

Την αυλαία ανοίγει στις 17:00 ο αγώνας Ολλανδία-ΗΠΑ.

Την 1η θέση στον 1ο όμιλο πήρε η Ολλανδία. Πέτυχε 2 νίκες με το ίδιο σκορ 2-0 κόντρα στη Σενεγάλη και το Κατάρ και έφερε μία ισοπαλία με 1-1 στο ματς με τον Ισημερινό.

Οι ΗΠΑ τερμάτισαν στη 2η θέση στον 2ο όμιλο, πίσω από την Αγγλία με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0. Άλλη μία ισοπαλία με 1-1 έφεραν στην πρεμιέρα του ομίλου με την Ουαλία, ενώ τη μοναδική νίκη τους με 1-0 πέτυχαν στο τελευταίο παιχνίδι με το Ιράν.

Στις 21:00 αρχίζει ο 2ος νοκ άουτ αγώνας, Αργεντινή-Αυστραλία.

Η Αργεντινή, παρότι ξεκίνησε με την ήττα 2-1 από τη Σαουδική Αραβία, κέρδισε με 2-0 τα άλλα 2 ματς κόντρα στο Μεξικό και την Πολωνία και προκρίθηκε ως 1η από τον 3ο όμιλο. Είναι φαβορί για τη νίκη στον αποψινό αγώνα με την Αυστραλία, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση στον 4ο όμιλο. Στην 1η αγωνιστική ηττήθηκε με 4-1 από τη νικήτρια του ομίλου Γαλλία και στη συνέχεια πέτυχε 2 νίκες με το ίδιο σκορ 1-0 στα ματς με την Τυνησία και τη Δανία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ολλανδία-ΗΠΑ και Αργεντινή-Αυστραλία, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Δέκα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Δείτε τις προσφορές για τα 2 σημερινά παιχνίδια:

  • Ολλανδία-ΗΠΑ: Να σκοράρει ο Κόντι Χάπκο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ – Ημίχρονο Ολλανδία/Τελικό Ολλανδία & Goal/Goal.
  • Αργεντινή-Αυστραλία: Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Λονέλ Μέσι – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ – Ημίχρονο Αργεντινή/Τελικό Αργεντινή & Over 2,5.

 Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το Wolld Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.