Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με το Νοσοκομείο Metropolitan

Το τέλος της συνεργασίας του με το Nοσοκομείο «Metropolitan» ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός που αναζητά πλέον νέα συνεργασία για τις ανάγκες του συλλόγου στον τομέα της Υγείας.

Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν το γεγονός μέσω ανακοίνωσής τους όπου μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για «πολύ βρώμικο παιχνίδι», ενώ υπάρχουν και πολύ σοβαρές καταγγελίες για την εξυπηρέτηση που παρείχε το νοσοκομείο από την ΠΑΕ μέχρι και στον απλό κόσμο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι η συνεργασία μας με το νοσοκομείο Metropolitan δεν θα συνεχιστεί/ανανεωθεί.

Για περισσότερα από τρία χρόνια δεχόμασταν συχνά πυκνά παράπονα από τους φιλάθλους μας για την κακή εξυπηρέτηση που είχαν στο Μετροπόλιταν, για την ατέλειωτη αναμονή και τις υπέρογκες τιμές (κυρίως την εποχή του Covid), καθώς και για την ασάφεια στην έκπτωση που υποτίθεται πως πρόσφερε το Μετροπόλιταν στους κατόχους διαρκείας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε νοσηλεία και εξετάσεις.

Παρά τα συνεχή μας παράπονα και τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι τα προβλήματα θα λυθούν, δεν λύθηκαν.
Δεχόμασταν παράπονα από τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους για την φροντίδα που δεν είχαν παρότι την όφειλε συμβατικά το θεραπευτήριο.

Δεχόμασταν ασύμμετρες και παράλογες χρεώσεις για τη νοσηλεία ασθενών-παλαιμάχων-θρύλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και πολλών Πειραιωτών τη νοσηλεία των οποίων με εντολή του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ανελάμβανε εξ ολοκλήρου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ήμασταν βέβαιοι πως η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί μέχρι που προέκυψε και το αδιανόητο:

Τις τελευταίες ημέρες, ο επιχειρηματικός όμιλος στον οποίο ανήκει το Μετροπόλιταν (στον οποίο συμπεριλαμβάνονται το «Υγεία», το «Μετροπόλιταν General» και το «Μητέρα») έπαιξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στον κόσμο του ένα πάρα πολύ βρώμικο παιχνίδι!

Με εισαγωγές στα «επείγοντα» του «Υγεία» για ανύπαρκτο τραυματισμό, με διανυκτερεύσεις «μαϊμού» και γνωματεύσεις κατά παραγγελία, οι οποίες προκάλεσαν γέλιο σε καθηγητές και ειδικούς, το θεραπευτήριο συνέβαλε τα μέγιστα στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος και έπληξε την ομάδα που αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια το όχημα για να γίνει πασίγνωστο το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα συνέβαλε στη δημιουργία τοξικού κλίματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ο σύλλογος ή θα υποστεί στο μέλλον, βλάβη βαθμολογική, οικονομική, κοινωνική, θα φέρει την υπογραφή και του Ομίλου Μετροπόλιταν-Υγεία και των συνεργατών του που αποκόμισαν οφέλη από όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με το δήθεν τραυματισμό.

Ταυτόχρονα καθίσταται αδύνατη η συνέχιση μιας ήδη προβληματικής συνεργασίας για το Σύλλογο, τους αθλητές/ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές και τους φιλάθλους μας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί ο νέος «συμπαίκτης» μας, ο οποίος θα σέβεται τον Σύλλογο και θα καλύπτει αξιόπιστα τις ανάγκες της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο χώρο της Υγείας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...