Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η Super League ζήτησε από UEFA-FIFA την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Video)

Να παραμείνει στη θέση του αρχιδιαιτητή ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εισηγείται, με συντριπτική πλειοψηφία, το διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Παράλληλα εκφράζει την ισχυρή βούλησή της για την υλοποίηση του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας. Στην Αυστριακή Λίντσερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής επιθετικός Ευθύμης Κουλούρης

Αθλητισμός

O Mαρκ Κλάτενμπεργκ δίνει συνέντευξη σε αγγλικό δίκτυο πριν από μερικούς μήνες.Ο 47χρονος Αγγλος είναι επικεφαλής της κεντρικής διαιτησίας από τις 17 Ιούλιου 2020 και ξεκάθαρη επιθυμία των ομάδων της σούπερ λίγκας, είναι να ανανεώσει την παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας Αρχής η πλειοψηφία των ομάδων εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Άγγλο αρχιδιαιτητή και θα εισηγηθεί την ανανέωση της θητείας του γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Η μοναδική ομάδα που τάχθηκε κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν η ΑΕΚ . Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση ενώ ο Βόλος απουσίαζε.

Με επιστολή που εστάλη στην FIFA και την UEFA  αναφέρεται η ομόφωνη βούληση της διοργανώτριας και ζητείται το συντομότερο δυνατόν και η υλοποίηση του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας.

Στον Άρη, ο Κογκολέζος αμυντικός Μπράντλει Μαζικού και ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο Μπράιαν Νταμπό βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή των συμβολαίων τους με την ομάδα.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου Ευθύμης Κουλούρης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστριακή Λίντσερ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...