Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η υπόθεση τίτλος περνάει από το «Καραϊσκάκης» και το «Βικελίδης»

Με μία μέρα... καθυστερήση, η 9η αγωνιστική των play-offs στρέφει το ενδιαφέρον της σε Φάληρο και Θεσσαλονίκη όπου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ αντίστοιχα κοντράρονται με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή (21:00)

Αθλητισμός

Μετά την κατάσταση με τα κρούσματα COVID στον Παναθηναϊκό, η 9η αγωνιστική μετακινήθηκε από την Κυριακή (07/05) στη Δευτέρα (08/05) όπου η εξέλιξη των αγώνων ίσως καθόρισει και το ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής. Το μοναδικό σενάριο που μπορεί να το προσφέρει αυτό, είναι εφόσον ο Παναθηναϊκός φύγει νικητής από το Φάληρο και η ΑΕΚ ηττηθεί στο Βικελίδης από τον Άρη. Αλλιώς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικά όλα τα πιθανά σενάρια.

Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα όλων είναι σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αυτό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και του Άρη με την ΑΕΚ ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο. Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα (21:00).

Στο ντέρμπι των «αιωνίων» και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικό λόγο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +3 από τον ΠΑΟΚ και η 3η θέση είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει και θέλουν να πετύχουν ώστε να βρεθούν στα προκριματικά του Europa League την επόμενη σεζόν (εφόσον δεν κατακτήσει το κύπελλο ο Δικέφαλος). Ο Ζοζέ Ανιγκό συμπεριέλαβε συνολικά 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με τον Κανός να επιστρέφει έπειτα από έναν μήνα στις επιλογές. Βέβαια στην τελευταία προπόνηση προέκυψαν προβλήματα με τους Εμβικά, Χουάνγκ και Παπασταθόπουλο.

Τέλος, ο Βόλος θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, με τους Θεσσαλούς να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά όμως δεν ισχυεί το ίδιο και για τον Δικέφαλο. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, οι «ασπρόμαυροι» κυνηγούν την 3η θέση και θέλουν να βρεθούν σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό καθώς στο φινάλε, θα τον υποδεχθούν στην Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League:

21:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ
21:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - ΑΕΚ
21:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...