Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 0-3: «Διπλό» για τους «ασπρόμαυρους» στη Νίκαια (video)

Εφυγε με το τρίποντο από τη Νίκαια ο ΠΑΟΚ. Με γκολ των Σοάρες, Ολιβέιρα και Αουγκούστο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού (0-3). Πολύ καλό ματς από τον νεαρό Κωνσταντέλια, που ήταν «μέσα» σε όλα τα γκολ

Αθλητισμός

Εύκολο έργο είχε στη Νίκαια ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» καθάρισαν (0-3) από νωρίς τον Ιωνικό, φτάνοντας στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντό τους στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος του βορρά δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Σπανού και με την αποψινή νίκη, ανέβηκε στους 22 πόντους (5η θέση) και στο -2 από Ολυμπιακό – Βόλο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παραμένουν στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα στη 12η θέση με 7 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες του Ιωνικού και με τους Φίλιπε Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ντόουγκλας Αουγκούστο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έκανε έξι τις νίκες του στη Super League.

Εξαιρετικός και απόψε ο νεαρός Κωνσταντέλιας, που είχε συμμετοχή και στα τρία «ασπρόμαυρα» γκολ. Λίγα πράγματα από την ομάδα της Νίκαιας, που έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...