Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ιωνικός – Βόλος 2-2: Γκολ και θέαμα στη Νεάπολη

Αθλητισμός

Ιωνικός και Βόλος έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Super League και σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος έμειναν στο 2-2 στη Νεάπολη για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μάντζη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος, με το τελικό αποτέλεσμα να μην… χαλάει μάλλον κανέναν.

Εκεί που τρόμαξαν πάντως όλοι ήταν στο 18ο λεπτό του ματς όταν ο Ρομέρο έπεσε άσχημα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Με την άμεση επέμβαση των γιατρών ωστόσο, ο παίκτης της ομάδας της Μαγνησίας συνήλθε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με τον Βόλο να ενημερώνει λίγο αργότερα πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς αφού μόλις στο 3′ ο Μάντζης με κεφαλιά έκανε το 1-0 σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του. Άοσμαν και Λένις έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο  τα γκολ έπεσαν βροχή. Αρχικά ο Μάντζης έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ από ασίστ του Άοσμαν στο 52′ και μετά ήταν σειρά του Βόλου να απαντήσει. Αφού στο 64′ ο Φαν Βεερτ είχε δοκάρι με κεφαλιά, το 2-1 ήρθε στο επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ του Φερνάντες. Στο 70′ ο Γκορτσίλας καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Μύγα σε προσπάθεια του Μπαρτόλο και ο Φαν Βέερτ το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2.

Ντάσλιο και Φαν Βέερτ είχαν από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα μέχρι το φινάλε, με το 2-2 να μένει ως το φινάλε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...