Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ήρθε για να μείνει η Νότιγχαμ Φόρεστ - Θέλει και Ντένις από Γουότφορντ

Έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά της Νότιγχαμ, που μετά την ανακοίνωση του Τζέσι Λίνγκαρντ θέτει ως προτεραιότητα τον Εμάνουελ Ντένις της Γουότφορντ

Αθλητισμός

H  Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται πολύ δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά του Τζέσι Λίνγκαρντ, Νέκο Γουίλιαμς, Ομάρ Ρίτσαρντς, Χάρι Τόφολο, Γουέιν Χένεσι, Λιούις Ο’Μπράιεν, Μουσά Νιακατέ, Ζουλιάν Μπιανκόν και Ντιν Χέντερσον, ο Στιβ Κούπερ θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα του και κοιτάζει την περίπτωση του Εμάνουελ Ντένις που αγωνίζεται στη Γουότφορντ.

Το συμβόλαιο του 24χρονου επιθετικού, λήγει το καλοκαίρι του 2026 και η Γουότφορντ δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει, χωρίς το κατάλληλο αντάλλαγμα , αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νιγηριανός στην πρώτη του χρονιά στην Premier League, πραγματοποίησε 35 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα δέκα φορές και μοιράζοντας έξι ασίστ.

Μέχρι τώρα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει δαπανήσει-σύμφωνα με το Transfermarkt-το ποσό των 81,75 εκατ. ευρώ για αγορές ποδοσφαιριστών, με πιο ακριβές αυτές των Ταϊβό Αβονιγί (20,5 εκατ. από την Ουνιόν Βερολίνου) και Νέκο Γουίλιαμς (20 εκατ. από τη Λίβερπουλ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Super League: Η Άστον Βίλα μπορεί να... περιμένει

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους «4» του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει στην Άστον Βίλα, όμως ο Μεντιλίμπαρ θέλει να φέρει… τούμπα την κατάσταση και στο πρωτάθλημα, με πρώτο ...

Φόρτωση άρθρων...