Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ισόπαλοι Παναιτωλικός-Λαμία (1-1) και τα ξαναλένε στα play out

Αθλητισμός

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν Παναιτωλικός και Λαμία τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Super League, καθώς η αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, έληξε 1-1. Οι δύο ομάδες θα τα... ξαναπούν στα πλέι-άουτ, όπου βέβαια τα «καναρίνια» θα μπουν με μεγάλη άνεση, ενώ αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκινά από την προτελευταία θέση (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό) και θα δώσει την ύστατη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ενα σουτ του Βέργου στο 6΄, που έφυγε πάνω από την αντίπαλη εστία, ήταν η πρώτη αξιόλογη φάση του ματς για τη Λαμία. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με φάουλ του Σενγκέλια που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 14΄ λίγο έλειψε να υπάρξει αυτογκόλ σε κόντρα της μπάλας πάνω στον Τζανετόπουλο, όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε σωτήρια. Στο 26΄ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά από καλή θέση, ενώ ο «κεραυνός» του Σιμόν στο 42΄ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρατερόλ.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 51΄, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Καρέλη, μετά από λάθος του Γκαραβέλη σε σέντρα του Χουχούμη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 71΄, με τον Ντε Βινσέντι (που είχε μπει πέντε λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή) να σκοράρει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...