Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η υπόθεση με τρεις ποδοσφαιριστές που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας, σύμφωνα με καταγγελία που εξετάζουν οι εισαγγελικές αρχές.
Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τη νύχτα της 30ής Μαΐου 2025, κατά τη διάρκεια εορτασμών για την άνοδο της ομάδας τους. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας του Άστι, η οποία διερευνά όλα τα στοιχεία.
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές, με βασικό εμπλεκόμενο τον Αλέσιο Ρόζα, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή των Φάουστο Περσέου και Κριστ Τζίζους Μαουέτε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φοιτήτρια φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, γεγονός που αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν οπτικοακουστικό υλικό, ενώ υπάρχουν ισχυρισμοί ότι καταγράφηκαν και διακινήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο σε ιδιωτικές συνομιλίες.
Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης των τριών ποδοσφαιριστών αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως οι εντολείς τους είναι αθώοι.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αρχές να εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.
Eurojackpot: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Παρασκευής
Ήττα 102-84 από τη Βαλένθια για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις