Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ήττα για τον ΠΑΟΚ – Ελπίζει στη ρεβάνς στην Τούμπα (vid)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μαρσεϊγ με 2-1 κι ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, που θα τον οδηγήσει στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ωστόσο, οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα, προκάλεσαν αντιδράσεις

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Το γκολ του Ελ Καντουρί με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στη Μασσαλία κράτησε ζωντανή την ελπίδα πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του κονφερενσ λιγκ.

Η Μαρσέιγ πίεσε ασφυκτικά την ελληνική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και από το 13ο λεπτό προηγήθηκε 1- 0 με το γκολ του Βραζιλιάνου Γκέρσον

Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Παγιέτ με καταπληκτικό σουτ διεύρυνε το σκορ για τη Μαρσέιγ σε εναν αγώνα με πολύ ένταση στον αγωνιστικό χώρο όπου τρεις παίκτες των Γάλλων ο Ντιέγκ, ο Καμαρά και ο Γκέρσον δεν θα αγωνιστούν την επόμενη Πέμπτη στην Τουμπα λόγω των καρτών που αντίκρισαν. Η αναμέτρηση μύριζε «μπαρούτι» στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες μετά τις οδομαχίες στην πόλη ,οπαδοί των ομάδων επιδόθηκαν σε ρίψεις αντικείμενων, κροτίδων και φωτοβολίδων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγονα για να απομακρύνουν Γαλλους χούλιγκαν έξω από το γήπεδο μετά το ματς ενώ οι Έλληνες εκδρομείς αποχώρησαν από αυτό, τρεις ώρες μετά τη λήξη του προημιτελικού. Το «πολεμικό» σκηνικό στη Μασσαλία σχολίασε με πρωτοφανή τρόπο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρασβαν Λουτσεσκου και προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στη Γαλλία.

«Ελπίζω η Μαρσέιγ να λάβει αυτό που λάβαμε εμείς σήμερα. Αυτό πιστεύω πως θα γίνει κι ελπίζω πως θα γίνει» δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος αποχωρώντας από την αίθουσα είπε «καλύτερα να μην έρθουν οι οπαδοί σας εννοώντας τη Θεσσαλονίκη » Η άμεση απειλή εξόργισε τους Γάλλους Κάνουν λόγο για παραισθήσεις του Λουτσέσκου και τον κατηγορούν για συντήρηση του κλίματος βίας και υποκίνηση επεισοδίων ενόψει του δεύτερου αγώνα στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...