Τεράστια έκπληξη έγινε στον Βόλο, στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα της Μαγνησίας “σόκαρε” τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις κι άλλαξε πλήρως το τοπίο στη Super League, κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν πήρε τίποτα στον Βόλο και μπαίνει στα πλέι οφ του τίτλου από την τρίτη θέση, όντας στο -3 από την ΑΕΚ και στο -1 από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι Βολιώτες απέφυγαν τα πλέι άουτ, γιατί η νίκη τους έβαλε μέσα στην οκτάδα και θα παίξουν στα πλέι οφ των θέσεων 5-8.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος και το πέτυχε στο 14′. Ο Τάισον πέρασε τη μπάλα στην περιοχή για τον Γερεμέγεφ, ο οποίος με καταπληκτική επαφή και πλασέ άνοιξε το σκορ. Παρ’ όλα αυτά ο Βόλος ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο με δύο αντεπιθέσεις-φωτιά, στις οποίες όμως ο Κάργας στο 23′ και ο Ουρτάδο στο 28′ δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις.
Όμως στο 63′ ο Μαρτίνες έκανε αυτό που έπρεπε, σκοράροντας σε κενή εστία, μετά το γύρισμα του Αμπάντα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πλέον ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βρει γκολ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού για να μην “γκρεμιστεί” από την κορυφή. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο 90’+5′ έγινε η φάση που έκρινε τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει κόρνερ, όμως ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος του Ντεσπόντοφ, ο Ουρτάδο βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τσιφτσή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, που έδωσε μία μεγάλη νίκη στους Βολιώτες.
Πειστικός ο Παναθηναϊκός, πέρασε απ’ την Τρίπολη με δύο εύστοχα πέναλτι
Σπουδαίο “διπλό” για τον ΟΦΗ - Επιβλήθηκε με 2-0 του Άρη στο "Βικελίδης",
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις