Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Και σήμερα η Παρί χωρίς τον Μέσι

Ούτε με τη Μονπελιέ θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι που «τρέχει» για το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι

Αθλητισμός

Ο Αργεντινός άσος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και δεν υπολογίζεται για το ματς της 8ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του και στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης (28/9) με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, καθώς η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Κυριακή.

Ο «Ψύλος» έχει παίξει μόλις δύο ματς ως βασικός, αφότου η Παρί τον απέκτησε ελεύθερο από την Μπαρτσελόνα, τον περασμένο μήνα.

Στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/9) με τη Λιόν, ο Μέσι αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου και δεν έκρυψε τη δυσφορία του προς τον -συμπατριώτη του- προπονητή της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ ήταν εκτός αποστολής την Τετάρτη (22/9), στη δύσκολη νίκη της ομάδας του επί της Μετς (2-1).

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ παραμένουν επίσης ο Σέρχιο Ράμος (που ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη γαλλική ομάδα) και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Σίτι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2752 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...