Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ σύμφωνα με το ESPN

To ESPN κατέταξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη θέση στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ για τη σεζόν 2022-23.

Αθλητισμός

Το αποτύπωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ γίνεται όλο και πιο έντονο. Η πληθωρική του παρουσία στο παρκέ και το γεγονός ότι είναι σχεδόν αδύνατον για αντίπαλο να τον σταματήσει στο ένας εναντίον ενός, τον φέρνει πρώτo στην αξιολόγηση του ESPN, ακόμα και σε μια χρονιά που δεν κέρδισε τίποτα με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το αμερικανικό δίκτυο, που είχε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση από το 100 ανακοίνωσε τους πέντε κορυφαίους που… χρωστούσε, με τον Έλληνα σταρ να φιγουράρει στην πρώτη θέση, μπροστά από δύο άλλους Ευρωπαίους, τον Νικόλα Γιόκιτς και τον Λουκά Ντόντσιτς. Στο Νο 4 βρέθηκε ο Καμερουνέζος Ζοέλ Εμπίιντ, τον οποίον οι Γάλλοι φιλοδοξούν να εντάξουν στην εθνικής τους ομάδα και στο Νο 5 και καλύτερος Αμερικανός ο Στεφ Κάρι.

Από το 6-10 συναντάμε τους ΛεΜπρόν, Τέιτουμ, Ντουράντ, Μοράντ και Μπούκερ.

Από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, ο Γκομπέρ βρίσκεται στο Νο 18, ο Σαμπόνις στο Νο 47, ο Βούτσεβιτς στο Νο 57, ο Ανουνόμπι στο Νο 75, ο Καπελά στο Νο 79, ο Βαλαντσιούνας στο Νο 84, ο Πορζίνγκις στο Νο 86, ο Νούρκιτς στο Νο 88 και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβτς στο Νο 100.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...