Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Kατέκτησε το Europa League η Σεβίλλη: UEFA… Sevilla League (video)

Η Σεβίλλη επιβλήθηκε της Ρόμα με 4-1 στα πέναλτι (1-1 κ.δ και παρ.) και κατέκτησε το Europa League για 7η φορά στην ιστορία της

Αθλητισμός

Δεν το χάνει με τίποτα!

Η Σεβίλλη είναι για 7η φορά στην ιστορία της η κάτοχος του Europa League, αποδεικνύοντας πως είναι ξεκάθαρα η διοργάνωσή της, μετά τη νίκη της με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ και παρ.) επί της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχασε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τελικό.

Το σκηνικό στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης είχε στηθεί. Σεβίλλη και Ρόμα παρατάχθηκαν μπροστά στο κοινό τους, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League.

Η Σεβίλλη είναι η πολυνίκης του θεσμού και σχεδόν… δικαιωματικά λογίζονταν ίσως το φαβορί, αλλά από την άλλη ο άνθρωπος των τελικών, Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν εκεί για να γράψει ιστορία με τη Ρόμα, έναν χρόνο μόλις μετά την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...