Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Καθάρισε και τον Σαποβάλοφ και προκρίθηκε στους «8» της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς (video)

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Open της Βαρκελώνης πήρε με χαρακτηριστική άνεση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας 2-0 σετ του Ντένις Σαποβάλοφ

Αθλητισμός

Μια θέση τα προημιτελικά του Open της Βαρκελώνης εξασφάλισε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Μετά την άνετη νίκη του επί του Πέδρο Κατσίν (2-0 σετ) στον προηγούμενο γύρο, ο Έλληνας τενίστας συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις και στη φάση των «16» της διοργάνωσης, επικρατώντας αυτή τη φορά 2-0 σετ με 6-3 και 6-2 του Ντένις Σαποβάλοφ (Σλοβακία Νο. 155)!

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό τένις και κρατώντας με ευκολία το δικό του σερβίς, ο Στέφανος, ανάγκασε τον αντίπαλό του σε πολλά λάθη, κάνοντάς του έτσι δύο μπρέικ στο πρώτο σετ, το οποίο και πήρε με σκορ 6-3.

Το Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης συνέχισε να στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο σετ, εκεί όπου και πάλι με δύο μπρέικ στο σερβίς του Σλοβάκου, κατέκτησε το σετ με 6-2, φτάνοντας έτσι σε μόλις 1 ώρα και 17 λεπτά στη νίκη!

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα είναι ο Αυστραλός Νο. 19 του κόσμου, Άλεξ Ντε Μινόρ, με το παιχνίδι να διεξάγεται το μεσημέρι της Παρασκευής (21/04, 12:00). Ένα αντάμωμα που αφήνει... αισιοδοξία για πρόκριση στον Έλληνα τενίστα, καθώς, στις δέκα τελευταίες συναντήσεις των δυο τους, μετράει ισάριθμες νίκες!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...