Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κάτι συμβαίνει με τον Ρονάλντο…

Γιατί δεν θα αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ; Είναι τραυματίας ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο…

Αθλητισμός

«Σοκ» προκάλεσε στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η είδηση της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή του μεγάλου ντέρμπι της πόλης με τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ταλαιπωρείται από έναν μικρό τραυματισμό και για αυτό αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής, ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια.

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει! Διότι, όπως αναφέρουν από το Νησί, ο Ρονάλντο βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τη Σίτι.

Τι συμβαίνει τελικά; Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Ραλφ Ράνγκνικ ανακοίνωσε στον 37χρονο πως στο ντέρμπι με τη Σίτι θα ξεκινούσε από τον πάγκο. Αυτό φαίνεται πως «τρέλανε» τον Πορτογάλο σταρ και μετά από λίγη ώρα, ο ίδιος ανακοίνωσε στον Γερμανό προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη της πρώτης ομάδας, την απόφαση του να μείνει εκτός αποστολής.

Έτσι, η απουσία του Ρονάλντο από το ντέρμπι του «Έτιχαντ», έχει να κάνει ξεκάθαρα με προσωπική επιλογή του ίδιου του Πορτογάλου!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...