Τετάρτη
16 Σεπτεμβρίου 2026

Κινέζα αθλήτρια χορεύει την «Αστερομάτα» της Κλαυδίας σε αγώνα καλλιτεχνικού πατινάζ (Video)

Αθλητισμός

Εντύπωση προκάλεσε η επιλογή μιας Κινέζας αθλήτριας καλλιτεχνικού πατινάζ από την Κίνα να παρουσιάσει το πρόγραμμά της με τη συνοδεία του τραγουδιού «Αστερομάτα» της Κλαυδίας, στο πρωτάθλημα «Four Continents Figure Skating Championship», που διεξάγεται στο Πεκίνο στην Κίνα.

Η 19χρονη An Xiangyi πραγματοποιεί ένα κομψό και τεχνικά απαιτητικό σύντομο πρόγραμμα. Παράλληλα, παίζει το τραγούδι που χάρισε στην Ελλάδα την έκτη θέση στη Eurovision 2025.

Η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να συγκεντρώσει 57,63 βαθμούς καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στο short program, ενώ στη συνολική κατάταξη της διοργάνωσης τερμάτισε στη 13η θέση, με συνολική βαθμολογία 163,92 βαθμούς.

Το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ Τεσσάρων Ηπείρων είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός πατινάζ που διοργανώνεται από την Διεθνή Ένωση Πατινάζ (ΙSU). Τα μετάλλια απονέμονται στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, ζευγαριών και χορού επί πάγου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πατινέρ από χώρες μέλη της ISU στην Αφρική, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία και τη Νότια Αμερική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τέσσερις θρύλοι, αμέτρητες ιστορίες: Πρέλεβιτς, Αρλάουκας, Μπατίστ και Ρίβερς γυρίζουν πίσω τον χρόνο και αποκαλύπτονται

Οι κορυφαίες μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ μιλούν στην Allwyn Hellas, Official Partner της Euroleague Basketball, για τις ξεχωριστές στιγμές στα παρκέ και τη δική τους φιλοσοφία γι...

Φόρτωση άρθρων...