Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

«Κοιτάζει Ευρώπη» μετά από πέντε χρόνια ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο του στην Ευρώπη. Στην Τούμπα, ο Άρης νίκησε 0-1 τον ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητισμός

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από μία πενταετία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού. Ο Παλάσιος άνοιξε το σκορ στο 11’ και ο Σένκεφελντ με κεφαλιά, διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού στο 54’.

Ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Τικίνιο στο 71’ στο τελικό σκορ.

«Είμαστε οι πρωταθλητές, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και κανένας δεν μπορεί να μας το στερήσει αυτό», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

O Αμπουμπακάρ Καμαρά χτύπησε στο 63’ και οδήγησε τον Άρη σε ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα με 1-0. Με την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη και το αρνητικό ρεκόρ προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είχε διάλογο με τον κόσμο μετά τη λήξη, ενώ ο Γιασμίν Κούρτιτς είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς.

Η ΑΕΚ διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη, επικρατώντας 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Ο Χατζισαφί πέτυχε το 1-0 στο 39’, ο Άμραμπατ σκόραρε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλτι και ο Κριχόβιακ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 59’.

Το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΣ για να κερδίσει και μαθηματικά μία θέση στο Conference League. Άρης και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο «Βικελίδης», με τον νικητή να παίρνει το άλλο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...