Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Κορυφαίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σίξερς (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι της Ανατολής, οδηγώντας του Μπακς σε νίκη με 118 -16 κόντρα στους Σίξερς. Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Miami Open μετά την ήττα από τον Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 σετ

Αθλητισμός
Tags: nba

Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφια 76ερς 118-116, ο Εμπιντ προσπαθεί να ισοφαρίσει από κοντά και ο Γιάννης τον κόβει στα ίσα. Απίθανο μπλοκ-νίκης, 1,6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν καταιγιστικός, πέτυχε 40 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ, φέρνοντας τα ελάφια μια ανάσα από την κορυφή της ανατολικής περιφέρειας.

Στο τένις, και τη φάση των «16» του Miami Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα 2-0 σετ 7-5, 6-3 από τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ και αποκλείστηκε από το τουρνουά.

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο, δεύτερο τελικό του LEN Trophy ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού Πειραιώς και την ουγγρική Ντουναϊζβάρος. Εκτός έδρας ο Εθνικός είχε επικρατήσει 12-8 και είναι πολύ κοντά στο να σηκώσει το τρόπαιο ξανά μετά από 12 χρόνια.

Ο Πειραιάς θα βάλει τα καλά του για να υποδεχθεί και το Final Four, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τις αθλήτριες του Ολυμπιακού να διεκδικούν το 6ο τους συνολικά ευρωπαϊκό. Όλες οι μάχες των ομάδων, με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό της Κυριακής θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το ONE Channel.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σενάρια» για Μπουλούτ στον Παναθηναϊκό

Τουρκικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ για να διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού

Φόρτωση άρθρων...