Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Κουλιεράκης: Ποιος είναι ο ευρωπαϊκός σύλλογος που συμφώνησε με τον ταλαντούχο στόπερ του ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μια εκπληκτική σεζόν και έχει μαζέψει πάνω τα μάτια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων

Αθλητισμός

Ένας παίχτης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τον φετινό ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο λόγω των ικανοτήτων του και της ηλικίας του.

Μια από αυτές είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε φέτος στην φάση των ομίλων του Conference League και μάλιστα τη νίκησε και στα δύο ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια ο Κουλιεράκης ήταν εκ των κορυφαίων παικτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Sky Sport Germany ο 20χρονος αμυντικός τα έχει βρει με τους Γερμανούς ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ. Βασικός λόγος είναι πόσο της μετάφρασης καθώς η Άιντραχτ είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ενώ οι «ασπρόμαυροι» τον κοστολογούν γύρω στο πόσο των 11 εκατομμυρίων.

«Ονομάζεται Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος θα πρέπει να μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι εάν η γερμανική ομάδα χάσει τον Πάτσο. Ο τρέχων παίκτης θα φύγει μόνο αν ένας σύλλογος βρει 50 έως 60 εκατομμύρια ευρώ από άλλες ομάδες.

Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη και Φρανκφούρτης. Ο παίκτης θέλει να γίνει ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ το 2022. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί 13 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό, η Άιντραχτ θέλει να πληρώσει μόνο επτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το τρελό όνειρο του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα στη Λεωφόρο και ευρωπαϊκό στην OPAP Arena και ο… εφιάλτης

Ο Ολυμπιακός έφτασε να διεκδικεί δύο τίτλους έχοντας την κατάσταση στα χέρια του, αν και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το όνειρο του… νταμπλ και ο εφιάλτης.

Φόρτωση άρθρων...