Ένας παίχτης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τον φετινό ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο λόγω των ικανοτήτων του και της ηλικίας του.

Μια από αυτές είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε φέτος στην φάση των ομίλων του Conference League και μάλιστα τη νίκησε και στα δύο ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια ο Κουλιεράκης ήταν εκ των κορυφαίων παικτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Sky Sport Germany ο 20χρονος αμυντικός τα έχει βρει με τους Γερμανούς ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ. Βασικός λόγος είναι πόσο της μετάφρασης καθώς η Άιντραχτ είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ενώ οι «ασπρόμαυροι» τον κοστολογούν γύρω στο πόσο των 11 εκατομμυρίων.

«Ονομάζεται Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος θα πρέπει να μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι εάν η γερμανική ομάδα χάσει τον Πάτσο. Ο τρέχων παίκτης θα φύγει μόνο αν ένας σύλλογος βρει 50 έως 60 εκατομμύρια ευρώ από άλλες ομάδες.

Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη και Φρανκφούρτης. Ο παίκτης θέλει να γίνει ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ το 2022. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί 13 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό, η Άιντραχτ θέλει να πληρώσει μόνο επτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.