Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απέρριψε την πρόταση από τον Μπέκαμ για την Inter Miami 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να ταράξει τα ποδοσφαιρικά… νερά, ωστόσο εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αθλητισμός

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζουν να «πληθαίνουν» μέρα με την μέρα, την ώρα που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τα δημοσιεύματα για συνάντηση του αντζέντη του, Ζορζέ Μέντες με το νέο αφεντικό της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι, ήρθε το δημοσίευμα για την προσπάθεια που φέρεται να έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το αφεντικό της Inter Miami φημολογείται πως έκανε μια κρούση στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ίσως περισσότερο και να εκμεταλλευτεί τη φιλία τους, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ του MLS άκουσε το «όχι».

Την σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 25 τέρματα, ενώ μοίρασε και τρείς ασίστ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...