Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στο τράπεζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Πορτογάλος διεθνής (Video)

Πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα φέρνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ισπανικά δημοσιεύματα. "Με μάζευαν το πρωί από τα μπαρ για να αντιμετωπίσω τον Ναδάλ στο Γουίμπλετον", εξομολογήθηκε ο εκκεντρικός τενίστας Νικ Κύργιος. Σάλος στη Ρεάλ από την απόλυση του Πάμπλο Λάσο

Αθλητισμός

Η εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ, να πανηγυρίζει κάποιο γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν κάτι σύνηθες. Πόσο εύκολο όμως είναι κάποιος να φανταστεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με τα Μπλαουγκράνα; Η ισπανική AS έρχεται να προκαλέσει σεισμό στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι καθώς σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Κριστιάνο βρίσκεται στο «τραπέζι» της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο πρόεδρος των καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, δείπνησε με τον ατζέντη του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.
Ενδιαφέρον για τον CR7 υπάρχει μεταξύ άλλων από την Τσέλσι και την Μπάγερν Μονάχου.

Ο εκκεντρικός Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, που βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες λόγω της κόντρας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, υποστήριξε ότι πλέον έχει ωριμάσει.

«Κάποια στιγμή ο ατζέντης με μάζεψε από μία παμπ στις 4 το πρωί, λίγο πριν παίξω με τον Ναδάλ στο Γουίμπλεντον. Έχω κάνει πολύ δρόμο από τότε, αυτό είναι σίγουρο» δήλωσε.

Aνήθικη χαρακτηρίζουν στην Ισπανία την απόφαση της Ρεάλ να απομακρύνει τον Πάμπλο Λάσο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής που στις αρχές Ιουνίου είχε υποστεί έμφραγμα άρχισε να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και σχεδίαζε ήδη τη νέα σεζόν. Υπολόγιζε όμως χωρίς την βασίλισσα, που επικαλούμενη ιατρικούς λόγους, αποφάσισε να τον απολύσει. Σύμφωνα με την Μάρκα, δυο ώρες πριν την απόλυση οι καρδιολόγοι είχαν δώσει έγκριση στον Λάσο να συνεχίσει να κοουτσάρει. Οι οπαδοί της βασίλισσας ζητούν την παρέμβαση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το τρελό όνειρο του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα στη Λεωφόρο και ευρωπαϊκό στην OPAP Arena και ο… εφιάλτης

Ο Ολυμπιακός έφτασε να διεκδικεί δύο τίτλους έχοντας την κατάσταση στα χέρια του, αν και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το όνειρο του… νταμπλ και ο εφιάλτης.

Φόρτωση άρθρων...