Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Ξεπέρασε τη Φράιμπουργκ με επιστροφή στις «τεσσάρες» ο Ολυμπιακός - Δείτε τα γκολ

Άνετη επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Φράιμπουργκ και την ισοπαλία με την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε 4-0 της Κηφισιάς στο «Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική!

Αθλητισμός

Ξεπέρασε την Φράμπουργκ με ένα εύκολο απόγευμα στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός.

Λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα τους από τη γερμανική ομάδα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα με άνετη νίκη (4-0) επί της Κηφισιάς!

Σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του ο Ποντένσε, βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα οι Γιόβετιτς, Ιμπόρα, ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Ελ Κααμπί, για το 7ο γκολ του στη φετινή σεζόν! Ντεμπούτο ως βασικός έκανε ο Σολμπάκεν.

Έτσι, η ομάδα του Μαρτίνεθ (ο οποίος επέλεξε να ξεκουράσει Φορτούνη, Μασούρα, Ροντινέι) νίκησε για τρίτη συνεχόμενη φορά με το επιβλητικό 4-0 στο «Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας παράλληλα την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η Κηφισιά, μπήκε απειλητική στο ματς, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, γνωρίζοντας την τρίτη φετινή της ήττα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...