Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

«Ξέρανε» τους Τούρκους στο 90 ο Θρύλος και προκρίθηκε!

Αθλητισμός

«Ερυθρόλευκη» γιορτή, θρυλική πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Τικίνιο Σοάρες στο 90’, επικράτησε με 1-0 της Φενερμπαχτσέ στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους Τούρκους και πήραν δίκαια το τρίποντο, με το οποίο έφτασαν τους 9 βαθμούς και «κλείδωσαν» τη δεύτερη θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για διεκδικήσουν την πρωτιά, που οδηγεί απευθείας στους «16».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την γκολάρα του Τικίνιο έμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρωτιάς, με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική να θέλει νίκη στην Αμβέρσα και ήττα της Άιντραχτ από την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του σε έναν ακόμα παιχνίδι δεν σταμάτησαν λεπτό να πιστεύουν στη νίκη και στο τέλος δικαιώθηκαν, με την γκολάρα του Τικίνιο να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος μπήκε αλλαγή στο 81’ και στο 90’ το «παστέλωσε», με τον Λατινοαμερικάνο να στέλνει στον… 7ο ουρανό τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μεγάλο ματς έκανε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, που ήταν μόνιμα πηγή κινδύνων για την άμυνα της Φενερμπαχτσέ, με τον Μολδαβό να βγάζει την ασίστ στην γκολάρα του Τικίνιο.

tikinho

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...