Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

«Ξύπνησε» ο Ολυμπιακός, νέο σοκ για τον ΠΑΟΚ - Όλα τα γκολ της Κυριακής (videos)

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από το Γεντί Κουλέ και συνέχισαν το εντυπωσιακό σερί που «τρέχουν» στην επαρχία. Φοβερά πράγματα στην Λιβαδειά για τον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-2: «Ξύπνησε» και τον… πάτησε!

Με το διπλό στις αποσκευές του επιστρέφει από την Κρήτη ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι με γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Μπακαμπού (81’), επικράτησαν με ανατροπή του ΟΦΗ (2-1), για την 7η αγωνιστική της Super League και συμπλήρωσαν 32 παιχνίδια χωρίς ήττα στην επαρχία, διευρύνοντας το εντυπωσιακό τους σερί, που άρχισε στις 9/12/18 στην Ξάνθη!

Από τον Δεκέμβριο του 2018 και την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, ο Ολυμπιακός έχει 32 σερί παιχνίδια στην επαρχεία, χωρίς να ηττηθεί.

Σήμερα, οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν ο ΟΦΗ έκανε το 1-0 με το αυτογκόλ του Ντόι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν και γύρισαν τούμπα το παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Γκάρι Ροντρίγκες και Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο Γαλλοκονγκολέζος μάλιστα σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ αυτό ήταν το τρίτο συνολικά γκολ του με τα ερυθρόλευκα, καθώς είχε πετύχει δύο γκολ και στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης (2-0).

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Έκανε το 7×7, με 5×5 πέναλτι

Με τον συνήθη ύποπτο και τον… συνηθισμένο τρόπο. Πρωταγωνιστής ξανά ο Αϊτόρ φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός το 7Χ7 στο δύσκολο 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Μια πορεία ονειρική για τους «πράσινους» με το σερί να μεγαλώνει από την άσπρη βούλα στο πέμπτο πέναλτι της χρονιάς! Το κέρδισε ο Αϊτόρ, το έβαλε ο Αϊτόρ και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο +7 από τον Ολυμπιακό, στο +9 από τον ΠΑΟΚ και περιμένει τα… μαντάτα από το Βικελίδης και το Άρης – ΑΕΚ.

Οι πράσινοι ήταν μεν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες. Μια ανούσια υπεροχή απέναντι στον διαβασμένο Αστέρα που τον «μπλόκαρε» και έδειχνε ικανός να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του κόψει βαθμούς.

Όλα αυτά μέχρι το 76΄όπου ο Σιδηρόπουλος από το VAR ενημέρωσε τον Παπαδόπουλο πως το επιθετικό φάουλ του Αιτόρ είναι πέναλτι. Ο διαιτητής το έδειξε και έστειλε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στην… αγαπημένη του θέση. Την βούλα από το πέναλτι όπου έχει σκοράρει τέσσερις (το πέμπτο ο Σπόραρ) φορές φέτος, με τον Ιωνικό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τώρα τον Αστέρα.

Άρης-ΑΕΚ 0-2: «Παρέλαση» στο Βικελίδης

Εκπληκτική εμφάνιση της ΑΕΚ και «διπλό» στη Θεσσαλονίκη! Παίζοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε (0-2) του Αρη, φτάνοντας στην 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το καλύτερο εφετινό τους παιχνίδι, χάνοντας πολλές και κλασικές ευκαιρίες. Με το τρίποντο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η ΑΕΚ σκαρφάλωσε ξανά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (15 π.), παραμένοντας στο… κυνήγια του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Από την άλλη, ο Άρης κατέγραψε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης.

Από το 18΄ και μετά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήρε ολοκληρωτικά τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Κουέστα. Ο Δικέφαλος έκανε ουσιαστικά… παρέλαση στο Βικελίδης, με τους Σιμάνσκι και Λιβάι Γκαρσία να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1: Νέο σοκ για τον Δικέφαλο – Και αν δεν ήταν και το VAR

Nέο, σοκ για τον ΠΑΟΚ. Νέα ψυχρολουσία για τον Δικέφαλο, ο οποίος μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, άφησε ακόμη δύο βαθμούς στην Λιβαδειά, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το τελικό 1-1 αφήνει τον Δικέφαλο ακόμη πιο μακριά από την κορυφή. Ένα ματς καρμπόν με αυτό του ΟΦΗ, με την ομάδα του Λουτσέσκου να κρατά την νίκη μέχρι το φινάλε, ωστόσο ο Μπελμόντ «ντύθηκε» Διαμαντής, χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στους γηπεδούχους.

Πάντως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα, για τους Θεσσαλονικείς μιας και στο 95′, ο Μουτίνιο έφυγε στην κόντρα, ο Ζίβκοβιτς τον ανέτρεψε με τον Μανούχο να δίνει πέναλτι. Ο ρέφερι από την Αργολίδα ωστόσο, άλλαξε την απόφαση του μέσω, VAR, γλιτώνοντας έτσι την ομάδα του Λουτσέσκου από μεγαλύτερη ζημιά…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...