Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά

Τα ημιτελικά του Κυπέλλου παίρνουν σειρά, μετά το πρωτάθλημα, με το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Λαμία

Αθλητισμός

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που θα βρεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς προβλήματα με τον Ματιέ Βαλμπουενά να αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπερ του. Στον ΠΑΟΚ όλα δείχνουν πως, ο Αντρέ Βιειρίνα δεν προλαβαίνει το ματς της Πέμπτης που θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Ντανιέλε Τσίφι που έγινε διεθνής μέσα στο 2022 και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.

Στον έτερο ημιτελικό, Παναθηναικός  – Λαμία ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεση του και τον Χουανκάρ, καθώς η ποινή τιμωρίας του έπεσε στη μια αγωνιστική που έχει ήδη εκτίσει.

Όσον αφορά στις ρεβάνς ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ πως και οι δύο αγώνες, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Λαμία-Παναθηναϊκός θα διεξαχθούν στις 27 Απριλίου. Εξάλλου η Λίγκα έκανε γνωστό το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ ορίζοντας το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που είχε αναβληθεί στις 4 Μαίου.

Στην ΑΕΚ η προσοχή είναι στραμμένη στον Ματίας Αλμέιδα που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον νέο προπονητή με τις πληροφορίες να θέλουν τον Αργεντίνο τεχνικό να έρχεται άμεσα στην Αθήνα για απευθείας συζητήσεις.

Στον Άρη τα νέα ήταν άσχημα για τον Γιόχαν Μπεναλουάν καθώς υπέστη κάταγμα στην αριστερή ποδοκνημική στο ματς με τον ΠΑΟΚ και χάνει ουσιαστικά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...