Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Λαμία - Ολυμπιακός 1-0: Σκληρό μάθημα από τους «καμικάζι» του Βόκολου

Σε άλλο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τους παίκτες της Λαμίας να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες – Βελτίωσαν την εικόνα τους στο β’ μέρος, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι ούτε από το σημείο του πέναλτι, με τον Φορτούνη να σημαδεύει το δοκάρι

Αθλητισμός

Με το… αριστερό μπήκε στο νέο έτος ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στη Λαμία από την τοπική ομάδα με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο όλα πήγαν στραβά και ανάποδα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό από το γκολ του Σλίβκα, έχασε κλασσικές ευκαιρίες ακόμα και πέναλτι για να ισοφαρίσει, ενώ στο τέλος είδε τον Πεπ Μπιέλ να τραυματίζεται και να βγαίνει υποβασταζόμενος και με δάκρια στα μάτια.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στην επαρχία μετά από πέντε χρόνια, με τη Λαμία να «σοκάρει» τους Ερυθρόλευκους, που έχασαν πέναλτι στο 50’ με τον Κώστα Φορτούνη, όταν η εκτέλεσή του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοσέλεφ.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...