Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Αγρινίου

Αθλητισμός

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 3-1 της Λαμίας για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και με 16 βαθμούς είναι στην έβδομη θέση.

Η Λαμία από την άλλη έχει 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα με 9 βαθμούς είναι στη 10η θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρίας με τον Ανέστη να μπλοκάρει την μπάλα μετά από σέντρα του Γκοράνοφ. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 7’ με ωραίο πλασέ του Καρέλη.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 12’ με τον Ντε Βινσέντι. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, έκανε προσποίηση και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ανέστη.

Στο 27’ η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γκοράνοφ στον Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε φτάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Αϊτόρ για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Superleague.

Στο 33’ ο Ανέστης μπλόκαρε σταθερά σουτ του Τσιλούλη. Λίγο αργότερα ο Νταγκό εκτέλεσε το φάουλ με τους παίκτες της Λαμίας να απομακρύνουν. Στο 41ο λεπτό ο Σαράνοφ έδιωξε με τα πόδια πλασέ του Νταγκό.

Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση στο 47’ αλλά αστόχησε. Στο 52ο λεπτό ο Νούνιες έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει για τη Λαμία.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ και η βροχή δυσκόλευσε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Στο 78’ ο Σενγκέλια έχασε τετ α τετ ενώ λίγο αργότερα και ο Μαρμεντίνι είχε καλή στιγμή.

Η Λαμία είχε την κατοχή τα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παναιτωλικός βρήκε χώρους και στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκε τρίτο γκολ με τον Ζοάο Πέδρο να σκοράρει σε κενή εστία. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...