Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 3-1 της Λαμίας για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και με 16 βαθμούς είναι στην έβδομη θέση.

Η Λαμία από την άλλη έχει 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα με 9 βαθμούς είναι στη 10η θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρίας με τον Ανέστη να μπλοκάρει την μπάλα μετά από σέντρα του Γκοράνοφ. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 7’ με ωραίο πλασέ του Καρέλη.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 12’ με τον Ντε Βινσέντι. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, έκανε προσποίηση και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ανέστη.

Στο 27’ η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γκοράνοφ στον Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε φτάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Αϊτόρ για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Superleague.

Στο 33’ ο Ανέστης μπλόκαρε σταθερά σουτ του Τσιλούλη. Λίγο αργότερα ο Νταγκό εκτέλεσε το φάουλ με τους παίκτες της Λαμίας να απομακρύνουν. Στο 41ο λεπτό ο Σαράνοφ έδιωξε με τα πόδια πλασέ του Νταγκό.

Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση στο 47’ αλλά αστόχησε. Στο 52ο λεπτό ο Νούνιες έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει για τη Λαμία.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ και η βροχή δυσκόλευσε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Στο 78’ ο Σενγκέλια έχασε τετ α τετ ενώ λίγο αργότερα και ο Μαρμεντίνι είχε καλή στιγμή.

Η Λαμία είχε την κατοχή τα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παναιτωλικός βρήκε χώρους και στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκε τρίτο γκολ με τον Ζοάο Πέδρο να σκοράρει σε κενή εστία.