Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Η κερκίδα σεβάστηκε τον Ρονάλντο , η Λίβερπουλ διέσυρε τη Γιουνάιτεντ

Το «Άνφιλντ» σεβάστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Λίβερπουλ ωστόσο έκανε… πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε με 4-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Premier League!

Αθλητισμός

Ντέρμπι μόνο για την… ιστορία. Διότι το παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» για την 30η αγωνιστική της Premier League μόνο ντέρμπι δεν ήταν…

Η Λίβερπουλ έπαιξε σαν σε προπόνηση, έκανε… πλάκα στη Γιουνάιτεντ και της επιβλήθηκε άνετα με 4-0, φεύγοντας έτσι από τον αγωνιστικό χώρο με το «τρίποντο» στον πρώτο από τους επτά «τελικούς» που έχει να δώσει για τη μάχη του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο +2 από τους Πολίτες οι «κόκκινοι», έχοντας και έναν αγώνα παραπάνω, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στο «Έτιχαντ». Τραγική η Γιουνάιτεντ που έχασε έδαφος για τη μάχη της τετράδας.

Στο 7ο λεπτό, όλο το «Άνφιλντ» σηκώθηκε και χειροκρότησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πενθεί τον χαμό του νεογέννητου γιου του. Μια συγκλονιστική κίνηση από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων οι οποίοι στήριξαν με αυτόν τον τρόπο τον Πορτογάλο σταρ.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...