Τετάρτη
01 Δεκεμβρίου 2021

ΛΟΤΤΟ: Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση 2249 (16/10/2021)

Αθλητισμός

Τζακ πότ σημειώθηκε στην κλήρωση του Λόττο.

Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης (2249, 16/10/2021) είναι οι 3, 4, 12, 21, 31, 43  και bonus ο αριθμός 19.

λοττο

Ποιοι Κερδίζουν

Υπάρχουν πέντε (5) κατηγορίες επιτυχιών. Κάθε συμμετέχουσα στήλη που φέρει επιτυχία κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις ορθές προβλέψεις που περιλαμβάνει:

α) Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (6άρι).

β) Στη δεύτερη κατηγορία (IΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους πέντε (5) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται, καθώς επίσης και τον πρόσθετο (έβδομο) αριθμό (5+1).

γ) Στην τρίτη κατηγορία (ΙII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους πέντε (5) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (5άρι).

δ) Στην τέταρτη κατηγορία (ΙV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους τέσσερις (4) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (4άρι).

ε) Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους τρείς (3) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (3άρι).

ΤΖΑΚ-ΠΟΤ

Όταν δεν υπάρχουν νικητές στην πρώτη κατηγορία επιτυχιών (I), τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή δε μοιράζεται, αλλά μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ-ΠΟΤ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Betitorial: Η αντίδραση μιας… Κυρίας

Η Αταλάντα παραδοσιακά δυσκολεύονταν με τη Βενέτσια. Παλαιά αυτά, όμως, πριν η ομάδα του Μπέργκαμο εξελιχθεί στο σύνολο που είναι την τελευταία τριετία. Με τη φόρα από το διπλό στο...

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης

Δύσκολες ώρες για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Κελεσίδη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Ο Παναγιώτης Κελεσίδης ...

Betitorial: Αντίδραση από Φενέρ

Πενιχρό το σημερινό κουπόνι, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις… στρίβουμε καλύτερα, καθώς δεν χανόμαστε στον γαλαξία εκατοντάδων παιχνιδιών. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τους μπου...