Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: «Καίγεται» για μπρέικ στο Βελιγράδι το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μπρέικ στο Game 3 της σειράς με τη Μακάμπι για να πάρει ξανά στα χέρια του την κατάσταση και να εξαρτάται η πρόκριση από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το Game 3 της σειράς με τη Μακάμπι για τα Play off της Euroleague και ψάχνει τουλάχιστον ένα διπλό κόντρα στην ομάδα του λαού για να πάρει ξανά το πλεονέκτημα έδρας και να γίνει φαβορί για την πρόκριση στο Final Four.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου με τη σειρά να είναι στο 1-1. Οι Ισραηλινοί σόκαραν το «τριφύλλι» στο πρώτο παιχνίδι καθώς πήραν τη νίκη με σκορ 91-87 και έκαναν δικό τους το πλεονέκτημα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» έδωσαν απάντηση στο Game 2, όταν και επικράτησαν 95-79 και έφεραν τη σειρά στα ίσια.

Όσον αφορά τις απουσίες που θα έχουν οι δύο προπονητές, ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς ταλαιπωρήθηκε με βαριά συμπτώματα ιγμορίτιδας αλλά και έναν μικροτραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει το Game 2, αλλά να τεθεί εκτός αποστολής και για το Βελιγράδι.

Από την άλλη πλευρά, άγνωστο παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Γουέιντ Μπόλντγουιν, κάτι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά. Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε και αυτός το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε από το πρώτο, ωστόσο δεδομένα η παρουσία του είναι αμφίβολη για το Game 3.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία), ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν παραπάνω από 1000 οπαδοί της Μακάμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς:

Game 1 Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91
Game 2 Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79
Game 3 (30/04, 20:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός AKTOR
Game 4 (02/05, 21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός AKTOR
Game 5 (αν χρειαστεί 08/04) Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...