Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην έξοδο 10 ποδοσφαιριστές

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει της νέας σεζόν, καθώς τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές θα δουν την πόρτα της εξόδου

Στο Λονδίνο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου τα μεταγραφικά σχέδια του συλλόγου, ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ο Ολλανδός πρόκειται να συναντηθεί με τους παίκτες για πρώτη φορά όταν θα αναλάβει επίσημα την Δευτέρα (23/05).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», στην προσπάθεια του να κάνει μια νέα αρχή στην ομάδα, δέκα ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους».

Αυτοί είναι οι Ντιν Χέντερσον, Άαρον Ουάν Μπισάκα, Πολ Πογκμπά, Έντινσον Καβάνι, Νεμάνια Μάτιτς, Χουάν Μάτα και Λι Γκραντ, Τζέσι Λίνγκαρντ, Έρικ Μπέιλι και Φιλ Τζόουνς, ενώ το μέλλον του Χάρι Μαγκουάιρ θεωρείται επίσης αβέβαιο εάν ο Τεν Χαγκ εισηγηθεί την απόκτηση των Τζούριεν Τίμπερ ή τον Λισάντρο Μαρτίνες για το κέντρο της άμυνας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει την καταστροφική σεζόν της την Κυριακή (22/05) κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να αναμένεται στις εξέδρες του Σέλχερστ Παρκ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...