Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1: Απομακρύνεται το... σεντόνι (vid)

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι (1-1) και έμειναν στο -5 από την 4άδα, που βγάζει στο Champions League, έχοντας μάλιστα και δύο ματς περισσότερα από την Αρσεναλ!

Αθλητισμός

Μόνο με… θαύμα θα προλάβει το τρένο του Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» (1-1) και έμεινε στο -5 από την τετράδα, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια περισσότερα από την Αρσεναλ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στους Μπλε του Τόμας Τούχελ και πλέον δύσκολα θα τους δούμε την επόμενη σεζόν στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν must win για την Γιουνάιτεντ, που απέτυχε όμως να φέρει εις πέρας την αποστολή της και με 55 βαθμούς σε 35 αναμετρήσεις βρίσκεται στο -5 από την 4η Αρσεναλ, με τους Κανονιέρηδες να έχουν 60 πόντους, αλλά και δύο ματς λιγότερα. Από την άλλη, η Τσέλσι έφτασε τους 66 βαθμούς και έκανε ένα ακόμα βήμα για την 3η θέση, με τους Λονδρέζους να έχουν διαφορά 6 πόντων από τους Κανονιέρηδες που ακολουθούν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να… καιγόταν για τη νίκη, αλλά η Τσέλσι ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τζέιμς. Ο αμυντικός των Μπλε έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι Λονδρέζοι στο 19’ δημιούργησαν μια ακόμα ευκαιρία, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας των Κόκκινων Διαβόλων μπλόκαρε το σουτ του Καντέ. Στο 26’ το σουτ του Χάβερτς έφυγε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Χέα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Η υπεροχή της Τσέλσι συνεχίστηκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, με τους Μπλε στο 60’ να κάνουν το 1-0 με γκολ του Αλόνσο. Ο Ισπανός με σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα και έδωσε το προβάδισμα στους Λονδρέζους. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόλις για δύο λεπτά, καθώς στο 62’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 80’ η Τσέλσι άγγιξε το 1-2, αλλά το πλασέ του Ρις Τζέιμς σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-1 και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο -5 από την τετράδα και το Champions League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...