Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-0: Η αποκαθήλωση της «Βασίλισσας» – Στον τελικό οι «Πολίτες» (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντο Σίλβα που πέτυχε δύο γκολ, η απίθανη Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Etihad», πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό και πάει στην Κωνσταντινούπολη για να διεκδικήσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της, κόντρα στην Ίντερ

Αθλητισμός

Αυτή τη φορά δεν ήταν δυνατόν να χάσει την ευκαιρία! Ο περσινός αποκλεισμός – και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε – έγινε μάθημα στη Μάντσεστερ Σίτι που επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο τελικό της ιστορίας της στο Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν κυρίαρχη στη ρεβάνς του «Etihad», σκόρπισε με 4-0 τη «Βασίλισσα» και πηγαίνει στην Πόλη για να διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο στη διοργάνωση, δύο χρόνια μετά τον χαμένο τελικό με την Τσέλσι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπερνάρντο Σίλβα που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά έκρινε την πρόκριση.

Η Σίτι έχει πλέον τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρεμπλ αφού απέχει επίσης μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου, με αντίπαλο τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Ιστορία έγραψε από την άλλη ο Κάρλο Αντσελότι που σε αυτή την άσχημη βραδιά έγινε ο πρώτος προπονητής σε συμμετοχές στη διοργάνωση (191) αφήνοντας δεύτερο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (190).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...