Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης & Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ τα ζευγάρια των ημιτελικών (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League, μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών αγώνων, όπου έλαμψε το αστέρι του Κώστα Τσιμίκα

Αθλητισμός

Ο Κώστας Τσιμίκας υψώνει το χέρι του στο κόρνερ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στέλνει «συστημένη» την μπάλα στον Κονατέ για το 1 – 0 της Λίβερπουλ στο 21′.

Ο διεθνής Έλληνας ακραίος ήταν ο MVP του αγώνα στο «ανφιλντ» όπου η αγγλική ομάδα επικύρωσε μετά το 3 – 3 με την Μπενφίκα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν στο 32΄με τον Γκονσάλο Ράμος.

Στο 55΄ο Φιρμίνο πέτυχε δεύτερο γκολ για τη Λίβερπουλ και στο 65΄ ο Τσιμίκας εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ και έχρισε πάλι σκόρερ τον Βραζιλιάνο για το 3 – 1.

Η Μπενφίκα μείωσε στο 73΄με τον Γιάρεμτσουκ και έφυγε με «ψηλά» το κεφάλι απο τη διοργάνωση μετά το 3 – 3 με το γκολ του Νούνιες στο 81΄.Αντίπαλος της Λιβερπουλ στην τετράδα η Βιγιαρεάλ.

Στη Μαδρίτη, ο Γκουντογκάν έιχε δοκάρι για τη Σίτι στο 30′ και στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν σκηνές «Φαρ Ουεστ» στον προημιτελικό με την Ατλέτικο. Η αναμέτρηση ήταν στην κόψη του «ξυραφιού» μετά το 1 – 0 στο Μάντσεστερ και στο 89′ το «καζάνι» ξεχείλισε.

Ο Φελίπε μάρκαρε αντικανονικά τον Φόντεν ο Αγγλος φορ έπεσε στο έδαφος,ο Σάβιτς τον τράβηξε έξω από την πλάγια γραμμή κι ακολούθησε σύρραξη με την εμπλοκή ακόμη και ανθρώπων από τους πάγκους των ομάδων.

Ο Ολλανδός διαιτητής απέβαλε τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο προημιτελικός συνεχίστηκε για δέκα λεπτά με ειρωνικά χειροκροτήματα του Σιμέόνε και στο φινάλε ο Εντερσον απέτρεψε την παράταση με την επέμβαση στο σουτ του Κορέα για την ισπανική ομάδα.

Η ένταση συνεχίστηκε καθοδόν για τα αποδυτήρια και η Σίτι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...