Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μαρία Σάκκαρη: Πήρε το ματς-«θρίλερ» απέναντι στην Μπέγκου και πάει για την κούπα

Ο θρόνος της Αγίας Πετρούπολης περιμένει την πρωταθλήτριά μας.

Αθλητισμός

 Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Μπέγκου με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-4) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Αγίας Πετρούπολης, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Η Μαρία Σάκκαρη επιβίωσε από ένα φοβερό θρίλερ, “λυγίζοντας” τη φοβερή Ρουμάνα, η οποία τα έδωσε όλα για να νικήσει το φαβορί της διοργάνωσης. Τελικά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα είναι αυτή που θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (13/2) με αντίπαλο τη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Οσταπένκο και την Κόνταβεϊτ.

Φαβορί του αγώνα είναι η Κόνταβεϊτ, πράγμα που σημαίνει ότι ο τελικός είναι πιθανό να διεξαχθεί ανάμεσα σε δύο πολύ καλές φίλες.

Η Μπέγκου έφτασε στα όρια της, τη Μαρία Σάκκαρη, ωστόσο η αλύγιστη Ελληνίδα τενίστρια έδειξε ψυχραιμία στους καθοριστικούς πόντους και πήρε τη νίκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...