Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Μαχαιριά» στο όνειρο από τον Μίτσιτς (vid)

Ο Ολυμπιακός ρίσκαρε, δεν έκανε φάουλ στην τελευταία άμυνα και δέχθηκε τρίποντο – «μαχαιριά» από τον Μίτσιτς, με την Εφές να παίρνει τη νίκη με 77-74 και την πρόκριση στον τελικό

Αθλητισμός

Κρίμα και άδικο.
 

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Αναντολού Εφές επικράτησε του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague, που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι, με 77-74 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Οι Πειραιώτες ρίσκαραν στην τελευταία άμυνα, δεν έκαναν φάουλ και η Εφές με τρίποντο – «μαχαιριά» του Μίτσιτς, δύο δέκατα πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έκανε το 77-74 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Euroleague.

 

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα ισοφάρισαν σε 74-74 με τον Χασάν Μάρτιν, 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ο Μίτσιτς με τρίποντο στην εκπνοή του παιχνιδιού έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Αταμάν, που πέρασε στον μεγάλο τελικό και θα ψάξει το back to back. Μια ματσάρα, που κρίθηκε στο φινάλε, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να σβήνει το όνειρο του Ολυμπιακού, που θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 12 πόντους, ενώ από 11 είχαν οι Χασάν Μάρτιν, Κώστας Σλούκας και Τάιλερ Ντόρσεϊ. 10 είχε ο Κώστας Παπανικολάου.  Από την Εφές, 21 πόντους είχε ο Σέιν Λάρκιν, με τον Μπράιαντ να προσθέτει άλλους 16 και τον Μίτσιτς να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 15, έχοντας το buzzer beater – τρίποντο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...