Κυριακή
08 Μαρτίου 2026

Με απουσίες σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Euroleague o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Κάουνας με πολλές απουσίες για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις (1/3, 20:00), στο Κάουνας, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν σημαντικές απουσίες στο ταξίδι τους σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στο 15-11 και την 6η θέση, ενώ εκείνη του Αντρέα Τρινκιέρι στο 11-15 και τη 13η θέση.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων με καλή ψυχολογία αφού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν, μετά το Σούπερ Καπ.

Οι απουσίες στο ματς

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Κάουνας δίχως τρεις περιφερειακούς και φυσικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμη χρειάζεται μερικές εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση. Εκτός για την ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Στον αντίποδα και η Ζάλγκιρις κατέκτησε το Κύπελλο στη Λιθουανία, επικρατώντας 86-70 της Λιετκαμπέλις, στον τελικό του Final Four. Αγωνιστικά προβλήματα έχει και ο Αντρέα Τρινκιέρι, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντοβίντας Γκιεντράιτις, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λαουρίνας Μπιρούτις.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αθήνα τρέχει στον ρυθμό του Ημιμαραθωνίου — Η Allwyn υπογράφει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εμπειρίες και εκπλήξεις για τους δρομείς και τους επισκέπτες στο περίπτερό της στο Σύνταγμα

Η καρδιά της Αθήνας ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά στον ρυθμό του Ημιμαραθωνίου, που επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, με 33.000 δρομείς να ενώνονται στην ίδια αφετηρία, κάτω από το...

Φόρτωση άρθρων...