Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Με επική ανατροπή στον τελικό του Final Four o «Θρύλος» (photos)

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο πρώτο ημίχρονο, πήγαν στα αποδυτήρια όντας πίσω με 41-29, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν κατακόρυφα σε άμυνα και επίθεση, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας!

Στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Μεταμορφωμένοι σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, οι Πειραιώτες εξαφάνισαν για πλάκα το -12 με το οποίο προηγήθηκε η Μονακό (41-29).

Κάνοντας λοιπόν μπασκετικό… μπούλινγκ στους Γάλλους, η ομάδα του Μπαρτζώκα πέτυχε σερί 14-0 σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά και δέχθηκε το πρώτο (και μοναδικό) καλάθι στα 4’18’’ πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου!

Συνεχίζοντας, δε, το κρεσέντο και φτάνοντας το επιμέρους σκορ στο 27-2, οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο τέταρτο δεκάλεπτο με διαφορά 13 πόντων (56-43)!

Έτσι πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό με τελικό σκορ 76-62! Μία νίκη ακόμα θέλει για να κατακτήσει την τέταρτη ευρωπαϊκή του κούπα ο Ολυμπιακός.

Αποθέωση για την ομάδα του Μπαρτζώκα στη «Ζαλγκίριο Αρίνα», με τους περίπου 6.000 φίλους του Ολυμπιακού να ζητούν το ευρωπαϊκό.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:00.

υ
υ
5

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Φόρτωση άρθρων...