Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Με προσδοκίες και όνειρα στην Αγγλία ο Ολυμπιακός: Έτοιμος για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (2/5, 22:00) από την Άστον Βίλα, στο «Villa Park», για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Αθλητισμός

Το πρώτο βήμα για το… όνειρο του Conference League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται απόψε (2/5, 22:00) από την Άστον Βίλα, στο «Villa Park», για τον πρώτο ημιτελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν χτες (1/5) στο Μπέρμιγχαμ, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του ιστορικού ημιτελικού και πλέον περιμένουν την στιγμή της σέντρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιώργο Μασούσα και Ανδρέα Ντόη. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι όσοι είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και μάλιστα ο Βάσκος τεχνικός επέλεξε τον στόπερ και πρωταθλητή Ευρώπης Κ19, Βασίλη Πρεκατέ, να είναι αυτός το τρίτο στόπερ στην αποστολή.

Προβλήματα για την Άστον Βίλα

Από την άλλη, ο Ουνάι Έμερι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Τσέλσι αλλά ήταν και τιμωρημένος, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός «έχασε» με τραυματισμό και τον Γιούρι Τίλεμανς. Πρόβλημα επίσης έχει προκύψει και με τον Άλεξ Μορένο, που ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από θλάση και εκτιμάται πως θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας και στο VAR οι Πάολο Βαλέρι, Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...