Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

O Oλυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

Αθλητισμός

Έπειτα από την ομηρική «μάχη» που έδωσε στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ υποδεχόμενος την Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη ένα ματς σημαντικές απουσίες, αφού εκτός είναι οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Επιστροφές για Ολυμπιακό, απουσίες για την Άλμπα

Αντίθετα οι Λαρεντζάκης και Γκος τίθενται ξανά στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μόουζες Ράιτ.

Από την άλλη η Άλμπα Βερολίνου προέρχεται από την νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 89-80, ωστόσο βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 5-18.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο των Γερμανών σε αυτό βρίσκεται ο Γιοχάμεν Τίμαν, αλλά και ο Λουίς Ολίντε.

Τέλος το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνουν οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...