Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Μετρά τις ώρες για το ιστορικό ματς με Ιωνικό η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ αδημονούν για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό, που θα είναι ο πρώτος της ιστορίας της στο νέο γήπεδο. Ετοιμοπόλεμος ο Τσούμπερ

Αθλητισμός

Την ώρα που το γλυκό… hangover από τη μαγική βραδιά της Παρασκευής δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί από τον κόσμο της AEK άπαντες στις τάξεις της ομάδας μετρούν αντίστροφα για τον ιστορικό πρώτο αγώνα στο νέο γήπεδο, τη Δευτέρα απέναντι στον Ιωνικό (20:00). 

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ενθουσιάστηκαν από το εντυπωσιακό θέαμα των εγκαινίων, αλλά έχουν ήδη κάνει εικόνα στο μυαλό τους πόσο σημαντική ώθηση θα τους δώσει η «Αγια-Σοφιά Opap Arena». Γι’ αυτό και αδημονούν για τον αυριανό αγώνα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν επίσης πολύ εντυπωσιασμένος από το κλίμα, αλλά φροντίζει να υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία στους παίκτες του πως ο αγώνας δεν είναι… πάρτι και πως θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα, ώστε να μπουν με το δεξί στο νέο γήπεδο. 

Εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες είναι σίγουρα οι τραυματίες Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ, ωστόσο ετοιμοπόλεμος είναι και πάλι ο Τσούμπερ. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι στην αποστολή, ίσως όμως λόγω της απουσίας του για αρκετές εβδομάδες να μην βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...