Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μετρημένα τα… κουκιά για τον Γιοβάνοβιτς – Οι σκέψεις του για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει την εντεκάδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Αθλητισμός

Δεκαήμερο-φωτιά για τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Οι «πράσινοι» τα παίζουν όλα για όλα, καθώς έχουν μπροστά τους τριπλή μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Η αρχή γίνεται αύριο στην Τούμπα (20:30), με τους «πρασίνους» να φιλοξενούνται από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απαντες αντιλαμβάνονται το… βουνό που βρίσκεται προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζεται για τρία πολύ απαιτητικά ντέρμπι.

Όσον αφορά το αυριανό ματς, ο Γιοβάνοβιτς ακόμα το «ψάχνει» για την εντεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο Σέρβος τεχνικός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, καθώς είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει το τριφύλλι.

Ο Άνταμ Τσέριν, που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον ΠΑΣ, επιστρέφει στη διάθεση του έμπειρου κόουτς και πιθανότατα θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Σε αυτό αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που αντικατέστησε τον τραυματία Χόρντουρ Μάγκνουσον την Κυριακή. Από εκεί και πέρα, «παίζεται» αν θα δούμε κάποιες αλλαγές στα άκρα της άμυνας ή και μεσοεπιθετικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη» (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στον Με...

Φόρτωση άρθρων...