Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μια ανάσα από την άνοδο στη Super League ο Λεβαδειακός, 1-0 στη Βέροια

Το τέρμα του Λούκας Πολέτο στο 58ο λεπτό ήταν αυτό που χάρισε στο Λεβαδειακό τη νίκη με 1-0 επί της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες με φόντο την άνοδο στη Super League.

Την ερχόμενη Κυριακή (15/5, 16:30), στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έχει πια το προβάδισμα για να εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία, υποχρεώνοντας τη «Βασίλισσα του Βορρά» σε μπαράζ με τη Λαμία.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 4΄, από σέντρα του Πέτρου Γιακουμάκη, η μπάλα έφτασε στον Γιάννη Πασά που με το κεφάλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεκάλεπτο, η σέντρα-σουτ του Σάββα Μούργου θα κατέληγε στα δίχτυα αν ο Ματέι Μάρκοβιτς δεν την έδιωχνε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλά του. Ο Λεβαδειακός απείλησε δις ως το τέλος του πρώτου μέρους την εστία του Μάρκου Βελλίδη, αμφότερες με τον Νέστορα Μυτίδη (35΄, 41΄), αρχικά με σουτ κι εν συνεχεία με κεφαλιά.

Κι αφού δεν χρίστηκε σκόρερ, ο Μυτίδης ήταν αυτός που έδωσε την κάθετη πάσα στον Πολέτο, ο οποίος τετ α τετ με τον Βελλίδη πλάσαρε για το 0-1 στο 58ο λεπτό. Η Βέροια προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Μάρκοβιτς σταμάτησε εκ νέου τον Πασά στο 70΄, ενώ η κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 76΄ δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, ο Βελλίδης σταμάτησε τον Παναγιώτη Συμελίδη που βρέθηκε απέναντί του, κρατώντας το 0-1.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2733 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...