Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, λίγο πριν τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση στο Φάληρο, που ξεκινά την Τετάρτη 18 Ιουνίου, με τον αγώνα απέναντι στην Ελβετία.
Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, επισκέφθηκε όλες τις διεθνείς ξεχωριστά στα σπίτια τους, χτυπώντας ...αιφνιδιαστικά το κουδούνι για να τους χαρίσει μια ανθοδέσμη και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.
Μάλιστα, μαζί με τα λουλούδια, οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ φρόντισαν και για τη χαλάρωσή τους μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες, εφοδιάζοντάς τις αθλήτριες με ένα ηχείο και ένα ζευγάρι ακουστικά.
Τα χαμόγελα και η έκπληξη στα πρόσωπά τους ήταν εμφανή. Δείτε πώς αντέδρασαν στην έκπληξη του ΟΠΑΠ:
Οι λαχνοί της νέας οικογένειας ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» μοιράζουν κέρδη ύψους 50.000 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια
Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τζανιδάκη «Οι ημίθεοι δεν λυγίζουν»
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις