Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μίμης Παπαϊωάννου: Την Παρασκευή η κηδεία - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Αθλητισμός

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Μίμη Παπαϊωάννου. Ο παλαίμαχος άσος πέθανε σήμερα σε ηλικία 81 ετών.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ένας από τους σημαντικότερους της ΑΕΚ. 

Την Παρασκευή στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε για 17 χρόνια, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Παρασκευή και θα ακολουθήσει η κηδεία του. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη» (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στον Με...

Φόρτωση άρθρων...