Τρίτη
28 Μαΐου 2024

«Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό, Μπαλτάκο φασίστα»

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού για τη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ.

Αθλητισμός

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, μέσω επίσημης θέσης, απάντησαν σε όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, ο Τάκης Μπαλτάκος «το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του».

Παράλληλα οι Πειραιώτες τονίζουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ονειρεύεται μια Ελλάδα με «φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι» και ξεκαθαρίζουν ότι «σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον Ολυμπιακό».

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι καλούν τον Μπαλτάκο να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΕΠΟ ως «φασίστα». «Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό. Μπαλτάκο Φασίστα», αναφέρουν στην επίσημη θέση.

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:

«Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπαλτάκο Φασίστα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ΠΑΟ έραψε το 7ο αστέρι - Πρωταθλητής Ευρώπης με συγκλονιστική ανατροπή απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ένα έπος στο Βερολίνο, καθώς ταπείνωσε την μέχρι πρότινος ασταμάτητη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 95-80 και σήκωσε την ονειρική έβδομη Ευρωλίγκα του με απίθανο Σλούκ...

Φόρτωση άρθρων...